دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

انواع خاويار و نكاتي درباره آن

۶ بازديد

اُسترا

خاويار استرا به خاطر طعم قوي تري كه نسبت به بلوگا دارد شناخته مي شود .

دليل آن هم مشخص است :

اين ماهي در عمق بيشتري نسبت به بلوگا و آب هاي سرد تر شنا مي كند .

همچنين موادي كه به عنوان غذا مي خورد نيز متفاوت است .

سوروگا

كوچك ترين نوع براي خريد خاويار است .

طعم اين ماهي كاملا عالي است .

مثل دو نوع ديگر خيلي گران نيست .

رنگ تخم هاي آن بين خاكستري معمولي تا سياه تغيير مي كند .

فراوان ترين نوع براي خريد خاويار همين گونه است كه سنگيني آن به صد و پنجاه پوند مي رسد .

ساير گونه هاي خاويار

فقط به خاطر اين كه موضوع را پيچيده تر كنيم ساير نژاد ها مثل :

از تخم هاي سالمون ، لامپوس و ماهي سفيد نيز به عنوان خاويار ياد مي شود .

اين نوع ماهي ها را شما اكثر اوقات در فروشگاه هاي سوشي و سوپرماركت ها مشاهده مي كنيد .

در مقايسه با ماهي هاي درياي كاسپين كه در خريد خاويار استفاده مي شود اصلا گران نيستند .

همين طور انتظار مي رود از آن ها به منظور جلوگيري از پخت و پز استفاده شود .

تخم هاي كوچك سياهي كه از لامپوس در همه سوپرماركت ها براي خريد خاويار پيدا مي كنيد :

شايد مثل تخم هاي اصلي باشند ولي به هيچ وجه مزه مشابه آن ها ندارند .

چگونه خاويار تهيه كنيم ؟

خاويار از طريق مرتب كردن و صاف كردن تخم ها بر اساس سايز و رنگ بررسي مي شود .

مقداري آب نمك كه تمامي خصوصيات آن مشخص است به تخم ها به منظور جلوگيري از يخ زدگي آن ها افزوده مي شود .

پس از آن اين تخم ها در در قوطي هايي كه 4 پوند وزن دارند نگهداري مي شوند و براي صادرات از آن ها استفاده مي شود .

يك وارد كننده ، خاويار را در قوطي هاي كوچك تر دوباره بسته بندي مي كند تا با قيمت بالا تري در مرحله آخر به فروش برساند .

سايز معمولي كه براي خريد خاويار در نظر گرفته شده است 1 اُنس در نظر گرفته شده است .

نكته مهم

خاويار بلوگا هميشه در قوطي هاي آبي به فروش مي رسد .

استرا در قوطي هاي زرد بسته بندي مي شوند و سوروگا در قوطي هاي قرمز رنگ قرار دارند .

نكته مهم 2

سازمان حفاظت از ماهي و حيوانات وحشي در ايالات متحده واردات خاويار بلوگا را به اين كشور ممنوع اعلام كرده است .

اين كار باعث تقويت اين گونه از خاويار در درياي كاسپين مي شود .

 

منبع : https://talagene.com/products/buy-caviar/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.